Speelhuisje

Speelhuisje
Dit houten speelhuisje is speciaal ontworpen voor kinderen die dromen van een (echte) boomhut. Dit speeltoestel past in elke tuin en deze is zo ontworpen dat er onder het huisje ruimte is voor een zandbak,zo bespaart u ruimte in de tuin en heeft u kind 2 plaatsen om heerlijk te spelen. Ook is er de mogelijkheid om een glijbaan aan een van de zijkanten te plaatsen,zo maakt u een multifunctioneel speeltoestel.

Goedkoopste houten speelhuisje
Bij vind u deze en andere prachtige speeltoestellen.De hoogte van dit houten speeltoestel is dusdanig gekozen om zoveel mogelijk de veiligheid van uw kinderen te waarborgen. De stevige constructie van dit speelhuisje is gemaakt van speciaal gedroogd hout. De ramen zijn voorzien van veilig plastic glas.

Plaatsing : Bij voorkeur op een zachte ondergrond (gras/zand) i.v.m. veiligheid. Indien niet mogelijk dan kunnen rubberen tegels rondom het speeltoestel gelegd worden.* laat hele kleine kinderen niet onbeheerd spelen.

Optie : Grondankers € … p/st
*Wij raden u aan om bij het maken van het speelhuis,gebruik te maken van grondankers!
Optie : Glijbaan € … p/st
Optie : Dakbedekking

De hoogte van dit houten speeltoestel is dusdanig gekozen om zoveel mogelijk de veiligheid van uw kinderen te waarborgen. De stevige constructie van dit huisje is gemaakt van speciaal gedroogd hout. De ramen zijn voorzien van veilig plastic glas.

Houten Speelhuisje

De houten speelhuisjes van zijn gemaakt van speciaal gedroogd hout en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het speelhuisje maken is heel eenvoudig om te doen.Het houten huisje word namelijk als voorgemonteerd pakket geleverd. Eenvoudig te installeren via de duidelijke instructies die bij het speeltoestel worden bijgeleverd. De huisjes kunt u afwerken met een beits of verf om zo jarenlang speel plezier te bieden..Kortom met een houten kinderhuis van  Garden kan het spelen direct beginnen!

Andere modellen & Kinder Speeltoestelen :
*Kinderhuis Nick
*Kinderhuis Antek
*Multifunctioneel kinderhuis Max
*Schommels
*Zandbakken